Happiness

je kunt geen geluk kopen, maar je kunt een fiets kopen en dat is vrij dichtbij.

Colnago

Ernesto Colnago wordt nog altijd beschouwd als de 'godfather' onder de framesbouwers. Volgens ons de beste geometrie ter wereld heeft Italiaanse roots.

COLNAGO, la bicicletta.

Vélo de ville

Kwaliteit, duurzaamheid en individualiteit. leer de mensen en de ideeën kennen achter VELO DE VILLE

Elk kind vindt de fiets van zijn dromen in de collectie van Alpina.
the urban

The Urban by Walberg

E-steps

YOU HAVE NEVER REACHED YOUR DESTINATION SO EASILY.

ALPINA

Kun jij het je nog herinneren? Je eerste fiets? Misschien stond hij wel met een grote strik erom in de kamer op je verjaardag… Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Een fiets betekent voor hen niet alleen een vervoersmiddel, maar ook speelgoed en avontuur. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor.

Elk kind vindt de fiets van zijn dromen in de collectie van Alpina.

BIZOBIKE

De nummer 1 in vouwfietsen en E-bikes

KWALITEIT - STABILITEIT - VEILIGHEID - STIJLVOL - COMPACT - MILIEUBEWUST

Bizobike, is een onderdeel van Bizo Import bvba. Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken... Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd. Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voor groene mobiliteit. Wij zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijker vervoer te gaan gebruiken.
Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van onze manuele en elektrische vouwfietsen.

Een doeltreffend stukje techniek in combinatie met de beste service, daar staan we voor!

CORTINA

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Cortina biedt voor elke fiets de beste oplossing.

Sterk, betrouwbaar én mooi

Freebike

Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij de consument zélf, met behulp van de moderne freebike configurator, zijn eigen e-bike kan samenstellen. Geheel naar eigen wens en invulling bepaalt men de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. De e-bike wordt samengesteld bij een Freebike dealer in de winkel, of gewoon thuis op de bank waarbij men een dealer selecteert waar de fiets wordt afgeleverd. Binnen 3-5 werkdagen wordt de e-bike bij de dealer afgeleverd. De dealer blijft aanspreekpunt; alle service- en onderhoudsbeurten vinden daar plaats.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding