Happiness

je kunt geen geluk kopen, maar je kunt een fiets kopen en dat is vrij dichtbij.

ALPINA

Kun jij het je nog herinneren? Je eerste fiets? Misschien stond hij wel met een grote strik erom in de kamer op je verjaardag… Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Een fiets betekent voor hen niet alleen een vervoersmiddel, maar ook speelgoed en avontuur. Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor.

Elk kind vindt de fiets van zijn dromen in de collectie van Alpina.
Ontdek hier ons aanbod

BIZOBIKE

De nummer 1 in vouwfietsen en E-bikes

KWALITEIT - STABILITEIT - VEILIGHEID - STIJLVOL - COMPACT - MILIEUBEWUST

Bizobike, is een onderdeel van Bizo Import bvba. Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken... Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd. Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voor groene mobiliteit. Wij zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijker vervoer te gaan gebruiken.
Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van onze manuele en elektrische vouwfietsen.

Een doeltreffend stukje techniek in combinatie met de beste service, daar staan we voor!
Ontdek hier ons aanbod

CORTINA

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Cortina biedt voor elke fiets de beste oplossing.

Sterk, betrouwbaar én mooi
Ontdek hier ons aanbod

Freebike

Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij de consument zélf, met behulp van de moderne freebike configurator, zijn eigen e-bike kan samenstellen. Geheel naar eigen wens en invulling bepaalt men de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. De e-bike wordt samengesteld bij een Freebike dealer in de winkel, of gewoon thuis op de bank waarbij men een dealer selecteert waar de fiets wordt afgeleverd. Binnen 3-5 werkdagen wordt de e-bike bij de dealer afgeleverd. De dealer blijft aanspreekpunt; alle service- en onderhoudsbeurten vinden daar plaats.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Ontdek hier ons aanbod

Koninklijke Gazelle

Of je nu zoekt naar een e-bike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij hebben de ideale fiets voor jou. Van e-bikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Gazelle. Je blijft fietsen.
Ontdek hier ons aanbod

GIANT

Hoe definieer je de ultieme fietservaring? Dat is aan jou. Onze missie bij Giant is om het te helpen realiseren. Om de ultieme fietservaring voor alle rijders over de hele wereld te creëren.

We zijn bouwers en innovators, maar we zijn ook een wereldwijde gemeenschap van fietsers. Atleten, avonturiers en voorstanders van fietsen.

Ride Life. Ride Giant.
Ontdek hier ons aanbod