Jens Cooreman

Altijd garant in het verlenen van goed advies en vakmanshap.

Jens Cooreman

Een gedreven fietsenmaker met persoonlijke aandacht, professioneel advies en vakkundige reparaties.

Door mijn passie voor de fiets en alles eromheen, is mijn doel om snel en vakkundig uw fiets te reparen of te onderhouden. Uw fiets is in goede handen bij mij.

Ook geef ik advies bij aankoop van een nieuwe fiets. Graag wil ik je op een persoonlijke en professionele wijze helpen.

Graag nodig ik je uit om even langs te komen in mijn werkplaats en fietswinkel in de Poortefrankstraat 1, 8755 Ruiselede.

  • Onderhoud van alle soorten fietsen.
  • Specialist in stads- en elektrische fietsen.
  • Eerlijke prijzen zijn troef.

Hallo ik ben Jens Cooreman, zoon van Marc en Kathleen Devos, al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fietsen en de techniek rondom de fiets. Tot aan mijn 16de volgde ik een bakkerij opleiding aan Ter Groene Poorte in Brugge. Tussendoor bleef ik mijn hobby uitoefenen, namelijk bezig zijn met de fietstechniek en alles eromheen. Ik besliste een carrièreswitch te maken. Zo ging ik bij verschillende etablissementen gaan werken (M-level, Fiets!, ...), vooral om mezelf bij te leren.

" 't es skoon weere, me velo moet in orde stoan voor vertrek zonder da 'k mij zorgen moetn makn. How 'k ga 'm nog zere binnen doen bij de Jens."

Uit diverse hoeken vernam ik dat er in het centrum van Ruiselede nood was voor een fietsenzaak met ruime openingsuren. Ik besliste om het Velo kot op te richten, een fietsenzaak midden in Ruiselede waar men terecht kan voor onderhoud en/of herstel groot of klein. Men kan ook terecht bij ons voor aankoop van een nieuwe fiets, graag geven we duidelijk advies.

Van harte welkom in het Velo kot Ruiselede.